Gratis kabel tv

Jeg surfet i dag over et tilbud fra upc om å prøve deres produkter gratis i en måned. Jeg skulle kunne få Canal+ gratis i 30 dager, å få en digital tuner levert på døren. Ingen binding, bare levere dekoderen tilbake innen 30 dager, så var alt glemt. Siden de ikke svarte på telefon, kunne jeg bruke deres «call back», og bli oppringt av dem. Flott service. Jeg ble faktisk oppringt etter bare et par minutter.
Nå har jeg sittet å diskutert med ei svensk kundebehandler fra upc i en lang stund, og hun sier at jeg ikke kan prøve canal+ gratis i en måned fordi min adresse ikke eksisterer, og jeg ikke har kabel tv. Ihvertfall ikke fra upc. Likevel sitter jeg å ser på informasjonskanalen deres, og hun ble forbauset over dette lille mirakel og at jeg har alle kanalene i deres grunnpakke.
Jeg har jo ikke betalt noen regning fra noen som helst kabel-tv operatør, og har hatt det siden innflytting i Mars. Kan upc ha glemt blokka der ingen er hjemme?
Selv håper jeg de har glemt oss, siden jeg har det jeg trenger av kanaler, ville bare prøve litt canal+ i tillegg.

Håper bare at hun svenske dama ikke følger opp denne saken mer, slik at de finner ut av dette og krever betaling for sine tjenester som jeg ennå har helt gratis.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eivind

Gjengens største tøffel. Lever på luft og kjærlighet. Har fått utrettet mer enn de fleste av oss. Egen kåk, egen golf, egen kjæreste og eget kjøleskap med isklumpmaskin.

4 kommentarer

  1. UPC vil ikke gi meg noe siden jeg ifølge dem ikke har kabel tv fra UPC. Jeg får nøye meg med grunnpakken så lenge jeg slipper å betale.

Kommentarer er stengt.