Verdens mest SEXY

VG kan fortelle at det amerikanske bladet people nylig kåret Jude Law til «verdens mest sexy nålevende mann». Og jeg må ærlig innrømme at jeg er litt i tvil. Det er således liten tvil om at Jude Law er en sexy mann, men er han mer sexy enn Brad Pitt? Dette er kanskje ikke det feteste spørsmålet å ta opp på et mannsdominerende nettsted som kaskjer.com, men jeg gjør det nå allikevel. Quote: «Men are shameless. If you’re not thinking with your weiner then you’re acting directly on its behalf.» Hvilken film ?

HP trodde de hadde reparert laptopen min, men den gang ei. Maskinen slår seg fortsatt av i hytt og pinevær. Snakker om vær forresten, djises for et skiftende vær vi har her i Bergen for tiden. I går slo lynet ut all elektrisiteten i hele bygget, samtidig som snø og vind har ført til at flere forelesninger har blitt avlyst.

Ellers kan jeg opplyse om at det nå er gått ganske nøyaktig en måned siden jeg skrelte meg, og håret begynner å komme på plass igjen. Travis Bickle – visjonen min er allikevel utsatt i minst 2 uker, for å oppnå best mulig effekt. Jeg ønsker jo selvfølgelig å ta meg best mulig ut når jeg reiser hjem til jul og skal på middag med familien til kjæresten min, hohoho!! Merry Christmas!!!=)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

8 kommentarer

  1. Sitatet er fra «Good Will Hunting», og ja, jeg jukset. Brad Pitt er deiligere. Law er for klein.

  2. Så akkurat Brad på TV og ble ikke særlig imponert! Vassen look med bleka hår og botox ansikt. no badboy left lissom….

  3. Sånn dritt man sprøyter inn i trynet for å glatte ut rynker. tror det ligner på lim. sinnsykt populærrt i USAiii, serlig hollywood.

  4. Det er vel nå jeg skal spør hvorfor du vet slikt, men du vet jo alt, så jeg dropper det for denne gang.

  5. Er ikke Brad Pitt litt gammel nå da? Jeg lurer på hvordan han klarer å holde seg så ung og lekker.

Kommentarer er stengt.