Party with «The Crew»

Så var det straks helg igjen. Det begynner å bli en vane med alle disse helgene, men denne helgen er ikke som alle se andre uten at jeg skal legge for mye i det. Har ingen planer om de helt store utskeielsene, men programmet er inholdsrikt likevel. Klokken 1730 er det skredseminar på Idretshøyskolen, og det tror jeg kan være nyttig å få med seg. Er det noe man ikke kan bli utlært på, så er det snøskred.
Denne helgen arrangeres Air We Go her i hovedstaden, og i den forbindelse skal det kanskje festes litt? Min gode venn Thomas, kanskje bedre kjent som «Kloakk», er sponsen av Alprauch. Impotøren av Alprauch er tilfeldigvis også importør av Orage og 4FRNT. Hva er da ikke mer naturlig enn at impotøren (Espen) inviterer hele gjengen på fest? Kloak, Ping, Matt Sturbenz, Steele Spence, John Symms, Niklas Karlstrøm, Jørgen Willumsen, Joonas Kuoska og Anja Alme Gardli. Kanskje man har et og annet å lære av hverandre?
I morgen er det selve arrangementet på Youngstorget med luftige svev og harde landinger, og kanskje en liten fest etterpå?
Jeg ser frem til en rolig helg

Ha en dag med mer enn «15 minnutes of fame»

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. Jentene har nok mye å lære av en mann med ubegrenset kunnskap. Gi dem inn Ping! Og, kan du gjøre meg eg liten tjeneste. Ta med deg to våpen, stig opp på podiet, sett utenfor, og test corner’n for meg, OK?

Kommentarer er stengt.