SKAMBANKT

Jørn og jeg var på konsert i går, på Garage. Paperboys skulle spille på Banco Rotto, og Skambankt skulle spille på Garage, valget var alt annet enn enkelt, men jeg er fornøyd med valget som ble tatt. Terje Vinterstø aka Ted Winters, gitarist i Kaizers Orchestra, fronter det som både blir omtalt som “solo-band” og “sideprosjekt” i mediene. Selv om bandet oppstod for mer enn 10 år siden, var det et utdrikningslag som måtte til for at gutta fra Klepp Rockeklubb skulle gjenforenes og komme til og gi ut plate. Litt kjipt er det dog at mye av oppmerksomheten sannsynligvis skyldes Herr Winters rolle I Kaizers, for Skambankt er norsk, høypolitisk og eksplosiv punk på sitt desidert beste!! Jeg er hekta!

«Vi er vitner til sosial stagnasjon/VM i dust, og vi er vertsnasjon»

Ellers går tiden tidvis altfor fort, og det samme gjør jeg. Men kommer jeg meg fra A til Å av den grunn, nei!! I morgen er det eksamen, og jeg er sannsynligvis så lite forberedt som det er, om mulig, umulig å ikke bli. Eksamen I morgen, på Torsdag, på Mandag igjen, til helgen, og Torsdagen etter ..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

2 kommentarer

  1. På tide at noen andre også har fått opp øynene for skikkelig tøff musikk. Kjøpte plata for et par uker siden, og den er helt rå. Kan absolutt anbefales!

Kommentarer er stengt.