Drøyest.

På lørdag var jeg på Youngstorget for å se på Air We Go. Der var det snabla kaldt, så jeg gadd ikke se finalen, men dro heller hjem og pleide mitt fyllesyke legeme før det var på tide å komme seg ut på byen igjen. Turen gikk til Cosmoplitan der Orage/4FRNT hadde party. Det får man si. Det er det drøyeste jeg har sett på lang tid. Ikke på grunn av oppførslen til «stjerner» som Steele Spence eller Julien Regnier. Neida. her var det damene som sjokkerte. Hele silikonlandslaget var representert med Aylar i spissen. Disse platinablonde damene i minimale designerkjoler fikk tilogmed drevne ølhunder til nesten, men bare nesten, å miste fokus på ølen. En større samling av svære pupper har jeg ikke sett siden… Ja, jeg har faktisk aldri sett noe liknende.

Ha en oppløftenede dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. Halla Ping! Du var fyllesjuk på lørdag, ja? Er fler som var det… Ble sittende litt for lenge på Betong.

  2. Takk for sist ja. Jeg var dårlig som få, men jeg kom meg da til byen på dagen og kom meg på fylla på kvelden. Litt må mann jo tåle..

  3. Bildet var fra sommerfesten til Nils Petter, og ping tittet ned i svenskenes dunk, på jakt etter mer saft.

Kommentarer er stengt.