Lek med livet?

Jeg er fortiden med i et forskningsprosjekt der formålet er å prøve å finne sammenheng mellom abstinenser, placebo og humørsvigninger. Forsøket er av en frivillig karrakter og jeg ser ikke for meg at det skal strekke så langt ut i tid.
Forsøket går altså utpå å sjekke hvordan mitt humør svinger når jeg ikke tar en eneste snus i løpet av en tidsperriode. Derrimot hiver jeg innpå med «Choice». Snus uten Nikotin eller tobakk. Dette for å sjekke om det er hold i placebo teorien.
Jeg har ikke drevet dette prosjektet så veldig langt, men jeg begynner å nærme meg 22 timer. Jeg kjenner jo at placebo effekten fra Choice’n er svært liten. Jeg vet jo at det er en juksetablett jeg putter i meg. Men likevlel. Juksetabletten gjør noe med meg. Det er deilig bare å ha noe under leppa. Jeg tror «Choice» vil være utolig nyttig for den som skal prøve å slutte å snuse. Men hvorfor i allverden skulle man ha lyst til det. Det er deilig å vite at dette bare er et midlertidig prosjekt.

Ja ja. Ha en dag uten for mange tilbakefall.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Dette gjøres kun i forskningsøyemed. Jeg vil bare bevise at det er lett å slutte hvis man bare har lyst til det.

Kommentarer er stengt.