Tanke eksperiment.

La oss helt hypotetisk si jeg kjøper meg et årskort i et svømme anlegg, jeg bader, svømmer og koser meg hele sesongen. Åpningstiden er fra 10- 1600 i helgene og stengt i ukedagene når det er down sessong. Jeg må være minst 11,5 dager i vannet for at det skal svare seg å kjøpe årskort. Men de hyggelige menneskene i badeland tilbyr gruppe løsning. Viss vi er 25 stk som bestiller badekaret senest kl 1600 dagen i forveien får vi lov til å benytte oss av det også i down perioder. Dette er jo et kjempe tilbud, men det som mange synes er litt dumt er nemelig at viss en har kjøpt årskort blir en ikke regnet som betalende. Ergo, viss 25 stk med årskort bestiller badekaret blir det ikke åpnet. Men om 25 stk som ikke har betalt årskort bestiller blir det åpnet. Økonomisk skjønner jeg jo at det ikke er innbringende å ha de med årskort i basenget, men de har da betalt.
Jeg innretter meg etter det som er kriteriene, men jeg føler jo at jeg har betalt og dermed skal telle med når vi bestiller bade tid.

Ha en fortsatt tørr dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.