Lekende lett

Nå har det gått 45 timer uten tobakk, og snart 14 timer uten placebo snus. Jeg føler at jeg svever på en sky. Nå har jeg snart beviset i min hule hånd. Det er lett å slutte å snuse. Det føles faktisk ganske behagelig å være ren. Jeg har mye mer energi (er rastløs m.a.o) og har et mye bedre humør. Hva dette kommer av vet jeg ikke, men jeg føler at jeg har det bra med meg selv. Føleslsen jeg sitter igjen med er at det er jo dritlett å slutte med snus, men hvorfor skal man slutte? Problemet med dette lille eksperimentet, er at jeg faktisk har funnet grunner til å slutte som jeg aldri har tenkt på før. Nå undrer jeg meg nesten, skal jeg virkelig slutte? Mange vil sikkert si at det er utolig feigt å slutte og at jeg er et offer for «Statlicher Propaganda».
Det er jo mange jenter som sier æsj, øøøø, huffameg, Snuser du? Din taper..osv. Jeg mener at det er disse damene som er intollerante og sære. Som endel av mitt lille forskningsprosjekt, har jeg nå tenkt til å se hvordan damene reagerer på at jeg ikke snuser. Blir det ikke or’nings i løpet av helgen, vil jeg anse testperioden som ferdig og konkludere med at snus og dametekke overhodet ikke har noen sammenheng.

Ha en energisk dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

  1. Heldiggrisen deg!!!

    Jeg er en jente på 25 som har snust siden jeg var 19, og jeg har prøvd å slutte og snuse maaange ganger. Bruker bleiesnus, så det går fort innpå en boks i løpet av 2dager.. Problemet mitt når jeg ikke snuser er at jeg blir så utrolig sur. Og ikke bare litt heller, det er så gale at samboeren min (som for allt i verden ønsker at jeg skal slutte) går å kjøper snus til meg til slutt fordi jeg er så vanskelig. Kjefter og smeller for ingenting. Blir helt stressa hvis jeg ikke har snus. Det er verre nå enn før jeg fikk barn. Da jeg fant ut at jeg var gravid, så sluttet jeg med snus på dagen. Det var bare litt rart første dagen, men gleden over å være gravid overskygget liksom hele savnet etter snus. Så begynte jeg på`an igjen da, etter jeg var ferdig med ammingen, og etter det har det bare tatt helt av. Har du noen gode råd til meg? Jeg ønsker virkelig å slutte, har prøvd mange mange ganger. Det lengste jeg har klart er 2dager uten snus. Vet ikke om det er fordi det er en vane, for jeg har spesielle anledninger jeg bare MÅ ha snus. F.eks, rett etter hvert måltider, når jeg kjører bil, foran pc`en, tv`en, når jeg legger sammen klær, tørker støv, tømmer oppvaskemaskinen, lager mat… osv… listen er lang som en ondt år. Det er akkurat som om husarbeidet blir en lek så lenge jeg har snus. Jeg elsker snusen, like mye som jeg hater den. Det er skikkelig irriterende å føle seg avhengig av noe, og dyrt er det og. Hjelp meg, vær så snill!!!

    Klem fra mossa

Kommentarer er stengt.