Varmetap?

Jeg foretar med ugjevne mellomrom undersøkelser anngående varmetap. Noen husker sikkert jeg eksprementerte med kuldegrop å stigende varme under dynen? Kort fortalt stiger vamen, ergo ville det være smart å holde beina høyt under dynen. Men her kommer sirkulasjonssvikten inn i bildet. Det blir dårlig med blod. Altså ingen vinner.
Det sies at beina er kroppens termostat. Fryser man på beina, fryser man på kroppen. Hva skjer viss en har det godt og varmt under dynen, stikker noen tær ut i det kalde rommet? Vil kroppen oppfatte dette som at en fryser og sette igang en oppvarmingsprosess?
Isåfall kan det hende at en vil oppleve en høyere kroppstemp enn ellers. Husk, man ligger fortsatt under dynen og konserverer varme.
Foreligger det resultater på dette feltet rundt omkring i det ganske land allerede?

Ha en eksperimentell natt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

  1. Jeg vil heller tro omvendt. Tærene vil virke som kjøleribber, slik at kroppen må produsere mere varme. Denne varmen vil forsvinne rett ut av dyna. Det blir LTSÅ NESTEN SOM Å FYRE FOR KRÅKENE..

  2. Vet ikke hvorfor du ikke fikk skrevet ÆØÅ, det fungerer tilfredsstillende her. Jeg avventer situasjonen og ser om problemet forblir.

Kommentarer er stengt.