Pings Hjelpespalte

Jeg ser at mossa spør om hjelp til å slutte med snus-helvete. Jeg kan ikke si annet enn at du trenger et lite spark i ræva. Det var det jeg fikk. Et lite spark og en usedvanlig posjon selvbeherskelse. Det kan kanskje vær hjelp med denne tobakk/nikotin frie snusen, men jeg vil påstå at da utsetter du degselv bare for selvpining. Jeg ha nå vært snusfri i 7 dager, og det er nok de 2 første dagene som er verst. Nå har jeg knapt nok sug etter snus lenger.
Så mossa., her kommer beksømstøvlen min langt opp i rumpa di. Sitter du med snus nå, spytt den ut. Uansett. NÅ har du sluttet! Ingen unskyldninger eller bortforklaringer. Du har tatt din siste snus.

Ha en last-fri dag

Onkel Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. Hva er dette for noe sludder? Hvorfor skal du være snusfri? Hvorfor skal man fornekte seg de gleder livet har å by på? Jeg mener rett og slett at denne form for puritanisme burde sensureres bort fra denne siden. Fy!

  2. Zahl: Hør hør! Jeg skrev NESTEN det samme i en kommentar som ble slettet av ustabil side… Ping, en av livets glade gutter, med et balansert forhold til både alkohol og bruken av skinnbukser har plutselig blitt en Haugianer in spe. Snart begynner han nok å benytte seg av kollektivtransport også. Huff, skam og vanære!

  3. Pelle: Skipet er allerede seilt for Ping og offentlige transportmiddler. Jeg klarte nemlig å lokke han med på trikken opptil flere ganger i sommer. Hva gir du meg?

  4. Ja, hva skal jeg si. Storbyens lobotomerende effekter har virkelig slått seg ut i full blomst! Det er en overhengende fare for at Ping må tvangsflyttes til fjellet eller vestlandet nå, slik at vi kan banke litt vett inn i skallen hans.

  5. Det er helt nydelig å være gift fri. Nå har jeg bevist at det er griselett å slutte med snus helvete. Jeg er igrunnen mest bekymret for tennene mine. Hva vil tannlegen si når jeg tropper opp på kontoret hans med hull i alle tenner, tilogmed i melketennene jeg mistet for flerfoldige år siden. Jeg vurderer å begynne på’n igjen neste uke eller noe. Time will show

Kommentarer er stengt.