Hennings musikk

Har i dag lagt ut en del musikk på minnesiden til Henning. Her finner du sangene fra begravelsene, og låtene han merket som «dagens sang» her på kaskjer. Dersom noen der ute har tips om spesielle sanger Henning elsket eller hatet, eller musikk som hadde passet bra på minnesiden, er det bare å si i fra her. For de som ikke allerede har fått det med seg er også bildegalleriet blitt ganske omfattende. Dersom du sitter på bilder, filmer eller hvasomhelst som du tror familie, venner og bekjente vil kunne ha glede av, så ta kontakt! Papirbilder kan jeg scanne, DV-kassetter kan jeg overføre osv. Det er mange som hadde satt pris på mer minneverdig materiale.

Savner deg …

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Når jeg kommer hjem til jul så skal vi se om vi ikke får fikset noen flere videoer. Har jo timesvis med kassetter liggende og Madsen er med på en del av dem.

  2. Jeg har og timesvis med Henning-materiale på teip, skal hente det frem så fort sjansen byr seg.

  3. Nye sanger er tilføyet. Det vil bli laget en minne-CD, så hvis det er sanger som burde være med er det bare til å si i fra.

Kommentarer er stengt.