Staken er fremme

Anders, denne nye logoen som har høstet så mye omtale er jo tilstedeværende når jeg vil logge meg inn. Regner med dette er en feil du ikke har rukket å fikse enda, men det kommer sikkert så fort du får tid?

Jeg overhøret en samtale tidligere i uken, der det var snakk om familiære forhold. Hvordan har det seg at de som er født som tvilling alltid refererer til sitt søsken som tvilling? I dette tilfelle var det to tvillingbrødrer. Der den ene var den som kommuniserte med en annen (ikke sin tvillingbror). Den ene tvillingen skulle snakke om sin bror. Hadde det ikke fungert like fint om han hadde utelatt å si «jeg og tvillingbror min»?
Det hadde ikke noe å si for historien om det hadde vært en storebror eller en lillesøster det var snakk om.
Jeg misstenker de for å si dette alltid når de nevner et søsken som tilfeldigvis ble født samtidig.
I går fikk jeg en gul vaskeklut med nebb i advendtskalenderen. I dag fikk jeg Happy Cola. Dagene er fulle av overraskelser.
Har fyrt i det første lyset på adventsstaken også. Nå blir det jul etterhvert.

Ha en forventningsfull dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Jeg tror dette er et ledd i å få oss til å bli vant med logoen. Etterhvert vil vi nok se mer og mer til den. Logo mannipulering er som kreft og rust. Det må tas ved rota. Fort, hardt og brutalt. Vondt skal vondt fordrive

Kommentarer er stengt.