HjemmeXamen

Jeg har denne helgen hjemme-eksamen i kommunikasjons-et-eller-annet. Ganske artig. Ikke spørr meg hvordan, men jeg klarte på en eller annen måte å rote meg inn på mammanett.com i min iver etter info om eldre folk. Mulig det bare er meg som er overtrøtt og underernært, men jeg synes det var en del artige kommentarer der fra de litt yngre:

Mikkel, 7 år: I Afrika tror de på Nilsen Mandela.

Ingrid Marie 7 år: Man kan bli frelst eller helfrelst, det kommer an på hva man gidder.

Magne, 7 år: Hvis du dør, så skaper Gud deg om til jord. Da skjønner du ikke bæret.

Anna, 6 år: Man kan være død når man blir født. Da er man dødfødt. Det er veldig dumt for jordmoren som går glipp av et poeng.

Frithjof, 6 år: Hvis man elsker noen, så blir man veldig usymmetrisk og klarer ikke å tenke helt rent. Det tror jeg er gøy.

Linn Synnøve, 7 år: Tanten min har en sønn som ikke er hennes, men som er datteren til stefaren. Han er ti år og har Dow Jones syndrom. Han er veldig blid og litt klumpete og veldig positiv på en negativ måte.

Mathilde, 6 år: Man kan bruke gondol eller P-piller. Katten min velger P-piller, men den skal steriliseres når faren min bare får et prosjekt i boks. Før det har han ikke tid. Katten min har forresten ikke hatt tid den heller.

Koz deg hos fisen Lovie =)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

3 kommentarer

  1. Hehe, har du sett Bill Cosbys «Kids Say the Darndest Things»?? Tro meg, unger sier de sykeste ting =)

Kommentarer er stengt.