Tradisjon

GløggTradisjonen vår må holdes i live! På lille julaften blir det som før, julegløgg i Postveien. I år skal Heaven Eleven (tidl. Modelljakten) møte Kaskjer til litt julekos. Ta med dere en kakemann, et par-tre juleøl og noe strålende humør. Sengevætingen må alle legge på hylla hjemme. Husverten har investert i nytt teppe, som ikke skal pisses, spys eller spyttes på. Måtte julaften bli ekkelt klein.

Det er veldig lov å kommentere om man kommer eller ikke.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

  1. Takker så mye for invitasjonen og satser på å komme. Skal gjøre vårt beste for å ta vare på teppet til far!

  2. Hei adle Nisser!
    jett kenm som ikkje komme? Jo, Hein, han og Andre Gilje, har flytta te Østerrike for ein goe stund, de e me og drar igang et hotell i ein liden landsby som bærer navnet Rauris……eller Ris te egen Rau, som eg kalle det. De stortrives visstnok, og ønske seg skikort te: 300,- Euro… te jul, så kan de renna øvealt i Salzburger Landt. de tror visst me «dride penger»…
    Hilsen tantANN

  3. når han nissefar invitere på julegløgg så kan eg jo ikje gjør ng aent enn å sei takk for invitasjon,eg kan jo ikje gå glipp av dette her.eg sga og gjør mitt besta for at teppe sga øveleva kvelden=)

  4. Anders, jeg drar til Røldal, ergo blir jeg ikke tilstede på gløgg og pepperkake samlingen. Kanskje det passer bedre om et år?

  5. Skulle gjerne tatt litt gløgg med deg Fred, men jeg tror familien ville blitt litt skuffet om jeg ikke var hjemme til julaften..

  6. Du vett eg e bankers! Kan ikkje love at teppet holde. Spørs ka den eldre Slettebøen gir meg i glasset iår! ( remember last year, oojeaH!

Kommentarer er stengt.