Here we go then

Det sies at man skal få sin lønn i himmelen dersom man gjør en ting som folk ikke riktig klarer å si at de setter pris på. Sånn har det vært for meg en stund. De fleste som kjenner meg vil si at jeg er snill. Ikke dumsnill, bare veldig snill. Jeg har nå drevet og fartet frem og tilbake til Stockholm i tilsammen etogethalvt år, og den eneste takken jeg har fått av sjefene mine er «eh, ja, det er flott at noen er villige til å reise..» Jeg har igrunnen ikke forlangt så mye mer. Dermed skulle det være duket for en skikkelig fest når jeg legger inn årene om forhåpentlighvis mange år. Nå har det seg sånn at jeg ikke tror på noen gud eller himmel eller noe sånn, så jeg vil helst ha belønningen min her på jorden. Den får jeg altså nå. Flittig flyver oversettes gjerne med frequent flyer, som igjen oversettes til bonuspoeng. faktisk 120.000 i tallet. Akkurat nok til to tur-retur biletter Oslo Seattle. Fra Seattle er det knappe 5 timer i buss til Whistler BC. Og hvem skal til Whistler BC? Joda, Kristian M (bedre kjent som Ku***) og jeg. Lørdag 15 januar setter vi oss på flyet, og kommer ikke tilbake før fredag 28. Ønsk oss gjerne god tur. Ikke det at vi trenger det..

Ha en høytsvevende dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

7 kommentarer

  1. Tenkte ikke på det :-), men tviler på at man kommer like langt med 120.000 poeng med LH som med SAS?

Kommentarer er stengt.