Kunngjøringer

For de uinvidde vil jeg bare fortelle litt om mine planer i tiden fremover. I morgen er siste eksamen, noe som virkelig kan gå ille. Men, den tid, den sorg. Resten av helgen blir det fullføring av Firkant-prosjektet vår, med andre ord mye nerding. På mandag 13. drar Best, Kalle, Berge, Spiegel og meg sørover. Personlig kunne jeg tenkt meg å være her i Bergen lengst mulig, men nå er det nå slik at noen har overtalelsesevner utenom det normale. Så blir det min første fest på veldig lenge, innflytningsfest i Japan, den 18. Få dager etterpå er det tid får årets tradisjon, julegløgg i Postveien. Blir bratt på lille julaften i år også. Så var det med et julaften, og første dag. Er ikke så fan av jul og denslags, så jeg skal vel være fornøyd når disse dagene er over. 2. juledag skjer det saker og ting. Peder, Anders og meg kaster oss på et fly til Nice. Her står det en liten leiebil klar som vi skal tilbringe 3 kalde og trange uker i. Bilen skal frakte oss mellom Frankrikes heftige fjellbygder. Det blir skittent, det blir guttete, det blir billig, det blir harry, det blir fett. Hvis alt går etter planen drar jeg direkte til Bergen 16. januar, for å kaste meg inn i et nytt skolesemester, rik på livets gode erfaringer og opplevelser. Håper Kallen får transportert Spiegel nordover for meg.

I dag (går) fikk jeg potetmos i julekalenderen. I dag (går) har det stort sett vært Björk som har snurret på stereoen. I dag (går) var jeg ute i frisk luft i 10 min.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. God Jul Anders!

    Når det gjelder den leiebilen i Nice.. sørg for at dere enten for ordentlige vinterdekk eller kjøp kjetting. De «vinterdekkene» som er standard (ihvertfall hos hertz) er helt elendige. Den blemma gjorde vi ifjor, kom ikke lange turen opp i fjellet.. Men uansett, lykke til på eksamen, god jul og ikke minst god tur!

  2. Tipper alpene suger bigtime i forhold til Temp Valley. Men hvorfor flyr dere ikke til Grenoble eller Torino?

  3. Ai. Det gikk så dårlig som det kunne gått. Måtte trekke meg. Så da tar jeg juleferie med dårlig samvittighet.

  4. skjønner0! hvem andre Anders skal være med? hva gikk dårlig? hvem Anders måtte trekke seg fra hva?

Kommentarer er stengt.