Julebord

Endelig har dagen kommet. Det er tid for senhøstens største begivenhet etter første snøfall. Det er julebord sessong. Jeg har forsåvidt allerede vært på 2 julebord med jobben, men idag er det duket for julebord med gutta. Ikke noe hvaslagsomhelst julebord heller. vi skal nemmelig på Cruise til Danmark. Sammen med frisørlinja på Sogn, Heidalen bowling og Elkjøp på Storhammar skal vi gjøre sjøen utrygg. Det er med enslags skrekkblandet fryd jeg sitter her nå. Jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg er litt redd for hvordan dethele vil utvikle seg. Vi har fått lugarer godt under bildekket, men det spørs hvor mange av oss som klarer å finne veien tilbake fra discoen. Hmmmm, jeg forbereder meg på sjø-slag

Ha en edruelig dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.