Firkant

Mot slutten av sommeren startet Ole Thomas, Kalle og meg et prosjekt vi kalte «Firkant». Et lite halvår er gått, og resultatet ble Firkant Nettprofilering. Det har faktisk vært mye arbeid, mye forskjellige meninger, mange bitre forsøk og mange våkne netter. Håper og tror at resultatet vil fungere, og at kanskje dette er startet på en liten drøm. Hvem vet. Dersom noen føler for å kommentere prosjektet setter vi pris på konstruktiv kritikk. Spre det glade budskap!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Petter, den er fikset. Takk. Skubi, lappissen blir nok med til fjells i vinter. Fjell blir prioritert, after-ski nedprioritert.

Kommentarer er stengt.