Helg og slikt

Helgen er forbi. I går var jeg full for første gang på 6 uker. Daimgutta har beskrevet gårsdagens kalas grundig nok. Artig, men jeg slet med trettheten. Det har ikke blitt for mye soving den siste uka. Opp før 7, for å kave meg ned til Jærbygg der jeg har lånt kontor. Nå har jeg skiftet beite. Om dagene jobber jeg i Nøkkveien, der jeg kan sitte mye lenger, og faktisk sove i tillegg. Heins kjellerstue er ypperlig. Vertskapet i etasjen over er selvfølgelig også helt supert. Dagene er småstressende. «To-do-lista» mi er utrolig lang, over 50 punkter. Og det er nå under en uke til jeg drar til Frankrike. Neste uke blir hektisk. Lyspunktene er helt klart tilstede. Kino med Best i morgen og julegløgg med et amputert kaskjer-crew og et strålende sexy HeavenEleven-crew på torsdag. Vel vel godtfolk. Lurer egentlig fælt på hvordan resten av guttene har det. Ryktene skal ha det til at noen av dere har vært på lengre utflukter, og jeg er svært interessert i å høre detaljene.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Knude bude!!!
    Gidde du å ta Rullen på ein liden tur, så kan du jo få litt friske loft, honnabandet henge på grovkykken, ha med påse (du vett koffer),
    Takk ska du ha, så kan du kryba tebage te Hein hulen igjen.
    tANNte

Kommentarer er stengt.