Papas Fritas

Etter en vanvittig travel høst fikk plutselig livet mitt et avslappings-klimaks av de sjeldne. Tur til Gran Canaria ble bestilt til en latterlig pris av 1500 kr. Stikkord for turen var: Mye regn (men over 20 grader), papas fritas, skallet ned av en spanjol, tilbudt gratis blowjob, finske damer, øl, øl, øl. Altså en snob tur.

Men nå er jula her og det er jo en hyggelig stund. Jeg var en tur oppom graven til Henning i går og det var virkelig fint. Minner strømmer fram, og det gjelder bare å se tilbake med et smil og tenke på hvor bra kar han var..

Sånn ellers begynner tiden i Trondheim å gå mot slutten. Det er jo helt sprøtt at jeg snart har tilbrakt 5 år i bartebyen. Neste år skal jeg prøve å jobbe litt mer med skolen enn jeg har gjort tidligere, til en forandring :) Og så skal jeg klatre mye! Jeg har nå sluttet med Student TV og da kan jeg endelig slappe litt mer av. Skal bli herlig. Jeg skal forresten skrive diplomoppgaven nå etter jul: «Motion-compensated 3-D subband coding of video» – artig!! Angående lille-julaften håper jeg å komme oppom Postveien hvis jeg klarer å kombinere det med noe annet julerask – hvis ikke treffes vi på byen!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

5 kommentarer

  1. Hyggelig å høre fra deg! Har selv vært på graven i dag. Vekker mange gode minner. Det hadde vært supert om du hadde dukket opp på torsdag, trenger å danse litt med deg.

  2. altså. tilbudt gratis blowjob…hva pleier egentlig en blowjob å koste? er ikke de alltid gratis?

  3. diddah: det er sjelden de er gratis når det er de lokale horene som prøver å dra deg med bak en busk :)

Kommentarer er stengt.