O’ jul med din glede

Nå er det jul igjen, og godt er det. Om kun få timer begynner den lenge etterlengtede juleferien min. Det blir helt nydelig. Jeg skal ikke på jobb igjen før 3. januar 2005. Jeg gleder meg stort til først å feire julaften og 1. dag med familien, men også til 2. dag, for da går turen til den forgjettede dal, der jeg blir til lille nyttårsaften. Nyttårsaften skal feires i Oslo, og noen glupe hoder fant ut at vi skulle spole tiden tilbake 20 år, og feire nyttårsaften 84 – 85 til rytmene fra take on me og forever young. Det blir morro.

Vil bare avslutte med å ønske alle en god jul og et godt nytt år.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.