Den første røde dagen på kalenderen 2005

Dette er neppe årets siste innlegget.
Måtte alle få et fint år i år. Jeg såg med stor glede frem til nyttårstalen med monarkiets øverste talsperson. Kongen var som alltid en ordsmed. Noen andre enn meg la kanskje også merke til at han gjenntok seg selv på slutten?
Jeg feirer på jobben i år også, her har vi tyllet i oss to flasker Fuhr Cascade og en flaske nydelig rødvin. Allt dette var alkoholfritt. Sigar føringen er ikke så høy, men den er der. Når jeg kommer hjem igjen er det nyttårsball i BPs regi, da er det nok duket for gratis alkohol tenker jeg. Håper jeg får annledning til å ta igjen noe av det tapte der.
Hva har skjedd i året som gikk?
Sitter igjen med en følelse som jeg har hatt mangen ganger før, det har jo ikke skjedd så mye.
Mc lappen ble det ikke noe av i året som gikk heller.
Noen har fått noe og vi har alle mistet noe.
Jeg kjøpte meg leilighet og trenger 30 år med lave renter.
Skolen går bra. Høstens karakterer foreligger ikke enda så jeg har fortsatt en følelse av en vell gjennomført høst.
Jeg tror dette kan bli et år med store forandringer.

Godt nyttår

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.