Takk for det gamle

Her kommer min lille nyttårstale. Jeg kan ikke annet enn å takke både nær og fjern for et bra år. Kanskje ikke et år som skriver seg inn i historiebøkene som det beste noensinne. Året som gikk har både tatt og gitt, men det er to begivenheter som jeg husker spessielt godt. Den første skjedde allerede i januar, og den heter Mexicotur. En stor takk til Zahl og Ole Kristian for turen. I løpet av de 14 dagene vi var bort opplevde jeg mye som jeg aldri vil glemme + at jeg kom hjem og fant ut at jeg var blitt onkel. Den andre anledningen var Henning sin bortgang. Det er alltid leit å miste noen man er glad i.
Så var det over til nåtid. Nyttårsfeiringen i år gikk som det seg hør og bør. Vi spolte tiden tilbake 20 år, og feiret overgangen 84 – 85. Utolig mange frekke utkledninger :-) Når det gjelder rakettene, var antallet omtrent som det pleier. Når folk snakker om at de synes det var rart og tankeløst med så mye raketter, minner dette meg mest om skinnhellighet og en måte å kjøpe seg bedre samvittighet på. Kom ikke her å si at dere lot være å kjøpe raketter fordi dere hadde gitt bort, eller skulle gi så mye penger til Røde Kors! Hvor mange av oss er det som tenker noe videre på det når 75 000 dør i flom katastrofe i Bangladesh eller når flerfoldige 10 000’er dør i jordskjelv i Kina? Denne gangen var det riktignok endel fler, og det virket nærere fordi nordmenn var innvolvert. Vi her i Norge har så ufattelig god råd og så stort overskudd at vi alltid finner penger å gi til trengende bare vi gidder å lete litt i lommeboka, så jeg håper folk gir eller har gitt uavhengig av hvor mange raketter de har sendt opp.
Ja det var min lille moral preken. Nå videre med et skikkelig glad-budskap. Ryktene går nemmelig om at selveste Vestlandsfanden skal spille på marknaden i Røldal i år!!! Her er det bare å sette av helgen rett før st. Hans gutter og jenter, så sees vi.

Ha en visjons rik dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.