Middag med forviklinger

Nå har jeg nettopp satt meg ned etter å ha laget middag. En deilig fast porsjon risgrøt fra Ming. Etter mye røring, og koking på lav varme fikk jeg den ferdige røren over i tallerken, fylte på med smør, sukker og kanel. Blandet rød saft og satte meg med bordet. Da gikk det opp for meg; Jeg har jo ikke en skje. Jeg har ingenting å føre denne fine røre opp i munnen med. Fingre, gaffel og kniv, som har vært nok for å innta alle tidligere måltid i leiligheten virker ikke her. I ren frustrasjon gikk alt sammen i den brune dunken under vasken. Først da gikk det opp for meg at jeg kunne bruke en sleiv(?) som jeg har liggende i skuffen. Nissen bruker jo ikke en skje, han har en sånn stor tregreie når han spiser grøt. Slik jeg husker nissen hvertfall.
Nå lurer jeg på hvorfor jeg aldri kan lage et vellykket grøt-måltid. Jeg husker et forsøk på å lage grøt til 15 mann i militæret, som kun jeg turde smake på fordi alle ble skremt av lukten helt ned i kjelleren på Skogfoss grensestasjon.

Skihjelm formet som en militærhjelm
Giro Bad Lieutenant

Fikk og i dag ordnet opp med posten, som hadde rotet bort min nye hodebeskytter. En «Bad Lieutenant» fra giro. Føler meg mye tryggere med den opp i fjellsidene i dalen. Den skal senest ankomme fredag på postkontoret på kvadrat. Så alt er i orden til en flott helg med nypreparerte ski, takk til Smelli for det.

Håper å treffe igjen mange oppe på Hordatun hotell til helgen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eivind

Gjengens største tøffel. Lever på luft og kjærlighet. Har fått utrettet mer enn de fleste av oss. Egen kåk, egen golf, egen kjæreste og eget kjøleskap med isklumpmaskin.

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.