Indiana Jones

De fleste som for et knippe år siden led av basillen som i noen kretser omtales som spillegalskap har vel vanskeligheter med å få slettet «Indien» fra hjernebarken. De som ikke har den bangeste anelse om hva jeg nå skal fortelle kan hoppe videre til neste avsnitt. Saken er den at spilleautomaten «Indiana Jones» var en sikker vinner hos oss med guttehjerter og tannregulering. Hele ukelønnen gikk med til denne galskapen, og det er ikke få tiere som har gått tapt på denne automaten. Det er ikke arkadespillet jeg preiker om, men pengespillet «Indiana Jones». Selv regnet jeg med at jeg kunne det meste om denne pengeslukeren, men slik er det altså ikke. Kyrre fikk nemlig inn et tips i dag om å holde inne utbetalingsknappen i det man får spranget. Sikkert et nyttig tips, problemet er å få testet det ut. Finnes det en slik maskin på gata i dag? Eksisterer vår alles favoritthobby fortsatt? Bambi og Svimeslåtten vet jeg er store fans.

I dag er det mange bursdager på gang. Are og Odin kan skryte på seg 3 hele. Michi nærmer seg de store 40, Kristoffer er plutselig blitt fjortiss og søster Hanne-Marthe har 22 fullgode år å feire. Jeg klapper, jeg klemmer, jeg kysser og jeg synger.

Et menneskeår er som kjent syv hundeår (pluss 7 hvis det er stor bikkje), og 4 bilår, men hvor mange bamseår er et menneskeår? Noen som vet svaret på det? Sliter nemlig med å regne ut alderen til Alph Palle. Når er han gammel nok til sin første øl? Når skal jeg begynne å finne kjæreste til ham? Ikke lett å være oppdrager skal jeg si dere.

I dag har jeg sittet med ett problem i over 4 timer og jeg vet det er en liten bagatell der ute som plager vettet av meg. Sånn er det å være nettprofileringskar ;)

På tirsdag kjørte vi litt våt pudder i Eikedalen. Det ble idiotpåfunn, det ble railing og det ble fotoshoots. Resultatene ble så dårlige at jeg ikke en gang gidder å legge dem ved. Vanskelig å ta bilder i mørket sier fotograf Grabs.

I morgen er det helg, og jeg skal til fjells for å voldta all snøen som eksisterer i fristelsens dal. Blir nok fryktelig hyggelig å støte på alle kjente og ukjente fjes.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

 1. Det trikset funker ja, og det finnes ein slik maskin i bergen ;)
  Finnes ingen bedre automat enn den !!! :P

 2. Et bamseår er ca 1/15 av et menneskeår, eller for å si det sånn. Et menneskeår er 15 bamseår.

 3. Jeg klarte jo å snu på flisa. Ufattelig. Men, bamser blir jo ofte eldre enn mennesker.

 4. «Vanlige» folk er vel ikke opptatt av bamsene sine fra de er nyfødte til de – max – begynner på barneskolen. For de fleste er vel en epoke over da, og da kan man kanskje si at livet til bamsen er over? Si 6-7 år – så må man gange seg opp til hva som kan betegnes som en god alder for bamsene.

  Matte var ikke mitt beste fag.

 5. Alle vet at gamle bamser er kloke dyr. Altså; en bamse på 7 menneskeår er 105 bamseår. En klok gammel ringrev

 6. synes at du skal finne kjæreste til alph palle jeg. eller, kanskje han ikke har draget, tenkt på det..? men til poenget: har du begynt å lage heaven eleven?

 7. Palle er for ung til å ha draget, og til å få kjæreste. Men til poenget, svaret er dessverre nei :/ Står på todo-en though.

 8. apropos holde knappen inne på automater, så prøvde jeg det i dag. Det funka. Iallefall ei lita stund :) vel og merke seg at det ikke var en indiana jones maskin

 9. hehe… de har «indien» på den lokale pupen i bardu, artic pup;)
  der brukte eg opp alle dagpegene fra forsvaret!!! på øl og seffølgeli!!!

Kommentarer er stengt.