Ambien

En av punktene på min uendelig lange «to-do»-liste er «ambien». Dersom jeg kunne erindret når, hvor og hvorfor jeg skrev ned dette notatet hadde jeg kanskje vært i stand til å gjøre noe med det. Dessverre har jeg nok vært distré i gjerningsøyeblikket. Kanskje er det noen der ute som kan prøve å gi meg et hint? Det blir ikke slettet før jeg har utført oppgaven.

Frank på snøbrett ned fra Ulriken

På tirsdag ble Frank og meg sultne på snø. Vi bladde frem hver vår 40-lapp og ble transportert 643 meter over havet ved hjelp av gondolen på Ulriken. Et oppdrag som er planlagt i lang tid. Det mistet litt av sin særegenhet da gondolføreren kunne fortelle å ha fraktet 6-7 andre pudderhunder samme dag. På toppen var det temmelig avblåst, men så fort vi kom oss ned på sørsiden av fjellet. Det ble utrolig kreative linjevalg, og mellomgulvet jobbet bra med all latteren dette medførte. Haiene var sultne, men ble ikke mette av våre planker. En morsom og anderledes kveld i Bergen by.

Anders holder rundt snøbrettet sitt

Helgen var en av dem som sjelden blir glemt. Kanskje en smule klisje, men sånn er det nå engang. Til tross for mine mange år som aktig besøkende i Temptation Valley, fikk jeg denne helgen kjørt flere nye steder jeg ikke har besøkt før. De fleste helningene var forblåste og bestod av godt pakket pow, men innimellom traff vi blink og fikk vasket ansiktene vår med naturens gave fra himmelen.

Skikjører hopper ut en snøskavl. Røldalsvannet i bakgrunnen
Cato dropper ned fra Havrenos

En spesielt minneverdig tur var hiken til Havrenos. Vanskelige gåforhold resulterte i alt for lang tid i forhold til antall høydemeter. Krevende kjøreforhold gjorde også at nedfarten tok sine halvtimer. Etter flere år i bransjen kan jeg endelig videreføre starfish-stempelet mitt. Denne sesongen har jeg stort sett holdt meg på beina, i forhold til flere andre. Ola(v) Juvet hadde et imponerende fall i en styggbratt renne. Vi snakker trær, busker og fosser. Vi snakker au. Uheldigvis fikk ingen sett stuntet, men heldigvis slapp han i fra det med små skrubbsår og blåmerker. Å hente «Big Daddy’s-ene» på toppen ble etterhvert «Mission: Failed». De er nok ofret til pudderguden som jeg ikke tror på (fy!) Til helgen vet jeg en som stiller med hjelm.

Skikjører hopper ut en foss
Ruben Wallin hopper ut en foss ned Reinstigen

Det var ikke bare Olavs ski som mettet denne påståtte guden. Tidligere på helgen klarte Cato og gi en planke av typen «Seth Pistols» i Reinstigen. Også et prosjekt av de uvanlige. Heldigvis er det noen som har reserveski. Et litt mer vellykket prosjekt var Rubens hucking ned en herlig liten klippeformasjon i Reinstigen. Ikke rent liten heller. Tassen Wallin når nye høyder ;)

Selv om det ikke nytter, prøver jeg meg.. hvordan har deres helger og uker vært? Noe sladder, noen nye løsunger, noen nye fyllekuler, noen nye opplevelser? Hvordan har du hatt det over dammen Ping? Hva i alle dagen skjer i bartebyen Zahlibaba? (Beklager jeg ikke har ringt). Har du en hyggelig tid tilbake i moderlandet Kenneth? Har du fått noen nye helisertifikat Smelli? Har du begynt å forberede farsrollen Juvet? Morten, sliter du deg fremdeles ut hos Kruse? Bambi, Bambi, Bambi.. jeg vet du sitter på utallige Hörmann-historier. Spytt! Hvordan er det å være bergenser, Tommy? Eirik, hva skjer med lappen? Hvor hardt smasher du? Gunnar, har du fått roen på livet ditt? Du snakket om bedre tider. Looovie, har du fått noe på veggene i leiligheten? Funker TV-en? Marius, hva synes du egentlig om Hula? Er det god surf om dagen Engli? Hvordan var Spania. Jeg vet du sitter på sinnsyke historier.

Få det ut!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Foreløpig er alle prosjektene i leligheten satt på vent til jeg blir hjemme mer enn 24 timer i uka, siste ukene har vært hektiske. Høytalertrikset funker fortsatt på tv’en, og veggene er like sterile som i Mars. Penger må og spares til en eventuell permitteringsperiode etter påske.

  2. Jeg føler med deg, Anders. Utrolig irriterende når ingen skriver om hva de opplever. Jeg savner også flere innlegg her på kaskjer! Har dårlig samvittighet selv… har ikke skrevet skikkelig innlegg på snart en uke!

Kommentarer er stengt.