Snusfornuftig?

Jeg har jo rent glemt å forteller utfallet av mitt eksperiment i forhold til snusavhengighet. For dere som har kommet til i løpet av sendinga, kan jeg fortelle at eksperimentet gikk ut på å bevise at det er lett å slutte å snuse. Jeg har nemmelig sagt til megselv at jeg skal slutte å snuse enten når jeg får barn eller når jeg gifter meg. Idet et av alternativene inntreffer, skal jeg slutte.
Eksperimentet begynte med at jeg skulle ha en uke som skulle være snusfri. Dette var jo griselett, så en uke ble til to, ble til 4 , ble til seks uker. Jeg gjennomførte eksperimentet sammen med min svenske prosjektleder som har snust i over 20 år. Ingen av oss hadde spesielt lyst eller behov for å slutte, så vi ble enige om at nyttårsaften skulle vi begynne igjen.
Som sagt så gjort. Den første snusen var som forventet. Jeg ble «Like a Wirlpool. My head is spinning..» Etter det gikk det igrunnen greit og nå er jeg tilbake der jeg ønsker å være. Konkusjonen på eksperimentet kan ikke være annet enn at når dagen kommer, så blir det lett. Om dagen kommer er jo et helt annet spørsmål..
Da jeg kom hit til Stockholm i går, hadde jeg ikke møtt prosjektlederen min siden før jul pga ferier og greier, og jeg spurte hvordan det gikk med snusen. «Det går så det susar. Jag er tilbaks för fult :-)» Pelle derrimot har lenge hatt et ønske om å slutte med det sorte gull, men pga manglende viljestyrke og oppbakking har dette latt vente på seg. Etter å ha hatt en uke i Amster uten tilgang til snus ser det ut som om ulykken har truffet ham hardt. Han kan fortelle at han nå har værtr snusfri i lengre tid.
Til helgen blir det Røldal, og jeg gleder meg stort til å treffe venner og kjente igjen. Det er spådd tons of pow and hygge. Ski ya all

Ha en meningsfylt dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.