I har vært i Røldal

De siste årene har jeg hørt mange historier om Posthuset, Hordatun og en fyr som heter Goggen. Beskrivelsene har vært så fantastiske at jeg alltid har tenkt at Røldal må være oppskrytt. Denne helgen besøkte jeg Posthuset for første gang. Forventningene var skyhøye, men jeg ble ikke skuffet. Jeg kan bekrefte at Røldal ikke er litt oppskrytt engang. Jeg fikk også hilse på Ping som jeg har hørt så mye om. Veldig hyggelig fyr.

Det var mange som ble overasket da de fikk vite at jeg skulle på tur til Posthuset. Jeg fikk følgende melding av Bødda da han fikk høre om planene: ”Ka i svarte? Når ska du der og me kem? Ka ska du der uten ski?”
Jeg hadde verken ski, skibukse eller sovepose, men ting ordnet seg. Skiene var Lovie sine og bukse, briller og sovepose fikk jeg låne av Anders.

Startet tidlig fredag morgen med fly fra Trondheim til Bergen. Der traff jeg Bekki og vi tok bussen videre til Røldal. Vi kom frem ganske sent så det ble ikke noe skikjøring denne dagen. Morgenen etter ble vi vekket av Anders. Jeg gru/gledet meg til å komme opp i bakkene. Har ikke stått mye på ski i mitt liv og siden det var over to år siden sist så var jeg litt spent. Men det gikk veldig bra. Sikten var utrolig dårlig, men det var bare å følge etter Elisabeth nedover bakkene. En del knall og fall ble det, men jeg hadde det kjempegøy hele dagen. Etterpå bar det rett på afterski med Goggen. Ser for meg at Lovie og Smelli glir rett inn i det miljøet.

På søndagen var det mye bedre vær. Smelli var på plass med helikopteret og tok folk med på tur. Ellers var det en flott dag i bakken. Er ikke vant til å stå på ski så beina mine begynte å bli sure utover dagen. Hjemturen gikk ikke helt som planlagt. Vi kom oss av gårde ganske sent så flyet jeg skulle ta til Trondheim samme kveld rakk jeg aldri. Men som alltid ordnet ting seg.

Ellers har jeg hatt et en veldig fin helg i Røldal. Skjønner at folk bruker mye tid og penger på dette stedet. Satser på å komme tilbake en annen gang. Takk for meg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».

5 kommentarer

Kommentarer er stengt.