E-postskriving

Som med datosetting er det veldig mange forskjellige måter å skrive e-post på. Det er regler og normer for det meste, noe de fleste ikke vet. Jeg som skriver veldig mye e-post har lyst å opplyse dere om hva som er god skikk og bruk. InfowebNTNU har noen gode artikler som jeg anbefaler dere å lese. Retningslinjer for bruk av e-post er en god plass å starte. Det er også viktig å kunne sitere e-postmeldingene sine.

De aller fleste bruker e-post daglig, så hvorfor ikke gjøre det skikkelig? Lykke til. Test gjerne med å sende meg noen meldinger.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Jeg synes spesielt denne her var fin å huske på: «Mange skriver e-post som gjør det vanskelig for mottakeren å skjønne hva som egentlig skjer.» Så det så!

  2. At du er en plagsomt siterende e-post skriver!!!!!! :) Du er alt for korrekt. Det kan ikke være meningen med «skikk og bruk»

  3. Sorry, men jeg synes man kan skrive mailer mer som brev. Ikke sånn intervju-aktig. Det blir så stivt. Men det er jo bare min lille mening….

Kommentarer er stengt.