Svarteper

Huff og huff. Jeg har nok en gang blitt ledet ut i fristelse. M.a.o jeg har vært på Casino her i Stockholm. Det hele begynte ganske så bra og mine 300 kroner ble fort til 550. Da hadde det knapt gått 15 minutter, så jeg ville jo spille mer. Kvelden var jo enda ung og jeg hadde mer penger å vinne. De 550 ble etterhvert til 0 og endafortere til -200. Da var det på tide å gi seg selv om bankkortet brant i lomma.
Da vi satt der kom jeg plutselig på en liten detalj. Vi fant ut at det gikk den veien høna sparker. Det er tydelig at høna sparker feil vei, men hvilken vei sparker egentlig høna?
Her i Stockholm er det fortiden skikkelig vinter. Sikkert 40 cm snø og mer enn nok blå grader. I går var det -18 da jeg gikk til jobb, men i dag har mildværet kommet. Det var bare -11. Blå himmel er det også, så hadde jeg hatt skiene med meg, hadde det vært på sin plass med en god langrennstur på de utallige vannene og sjøene her. Eller kanskje litt «Urban Jibb»?
Men uansett. I dag går turen hjem og jeg skal ikke tilbake hit før etter påske. I mellomtiden skal jeg under kniven for å rette opp i gamle fylleskader og ha en deilig påskeferie. Det blir skjønt.

Ha en fin dag uten formye sot på nesa.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Jeg begikk faktisk den general tabben at jeg glemte visdomsordene «You never count your money, when you’re sitting at the table»..

Kommentarer er stengt.