Frankenstein

I dag er altså dagen. Jeg skal under kniven for å fikse nesa. Jeg har lenge slitt med litt vonde bihuler, noe som har vært forårsaket av en skjev nese med en overflod av brusk. Nå skal nesen rettes opp og unødig brusk skal fjernes. Jeg får selvfølgelig endel komentarer om plastisk kirurgi på statens regning, men jeg tviler på at et lite inngrep i nesa får meg til å se ut som James Dean. Dessuten vil ikke fassongen på neså forandre seg utenomen at den (forhåpentligvis) blir rett.
Når jeg da i tilleg kan fortelle at jeg gikk en tur på ski etter jobb mandag og at denne turen endte med at jeg fikk den årlige «Ping-skrubben» i ansiktet, så skjønner dere kanskje hva jeg mente med overskriften.
Nå ser jeg fram til en drøy uke (forhåpentligvis helt til påske) med sykemelding, smertesillende, en haug med DVD’er og 4 nye bøker. Vi sees hvertfall til påske gutter og jenter.

Ha en bedøvet dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. Jeg kan melde at operasjonen gikk bra og at jeg har den største portvinsnesen i flere mils omrets

  2. Nydelig! Rød nese er supert! Du må rusle ned på Ica på Bislett og si hei til hun søte asiaten som jobber der og hilse fra meg! Hadde nesten glemt henne ut. Aner ikke hvorfor jeg kom på det når du forteller om nesen din…

  3. Føler med deg Ping…. Va igjennom mye av det samme for 4 uker siden….. Va sykemeldt i 14 dager. Men kunne med fordel vært sykemeldt ei uke til….. Tenker du ordner med melding heile påsken eg…. Ses i påsken…

  4. Asle: Du kunne fortalt meg at det bare blir vondere of vondere. Nesa føles som om jeg har sprengt en 0,8 i den..

  5. Gå opp til 96% så veit eg av erfaring at smertene gradvis plutselig forsvinner…….

Kommentarer er stengt.