Solbading

Tor og Anders soler seg

Ukedagene overlater ikke tid til oppdateringer, så derfor får vi bruke helgene til denslags. Denne helgen, som de fleste andre, blir tilbragt i Røldal. Klokken har passert åpningstid, men stemningen denne søndagsmorgenen er noe under snittet. Den yngre delen av Lovie-slekten er opptatt med tekstmeldinger, Vossingene tar en frokosthvil og hissigproppene fra Hjelmeland har ikke oppfattet at en ny dag er i gang. Gårsdagen gikk med til seriøs solbading slik som animasjonen så søtt viser. Det jobbes heftig med brilleskillet om dagen, uten oppsiktsvekkende bra resultater. Snøforholdene var varierende. Åpningsrunnet vårt ble utført i en litt for bratt fjellside med litt for mye is. Resultatet var manko på staver hos Vossingene og fjolling og latter hos Hjelmelandsbuen. Etter bratt og hard kjøring ble det konkludert med at svetting og skogskjøring kanskje var et verdig alternativ.

Smilene (for noen av oss) kom til slutt. Reinsstigen, og videre ned til hotellet var et utrolig bra alternativ til foregående prosjekter. Vossingene ble fornøyde og de halvfeite hadde også humøret i behold. After-ski i en halvtime. Gourmetmiddag og rolig ølsmaking i kombinasjon med sneakpeak på Jonnes RFC 2004 DVD ble prioritert. Etter å smakt på sinnataggen Tors hjemmelagte brygg ble turen til hotellet tatt i en klassisk Volvo 240. Etter å ha opplevd tidenes dårligste lørdagskveld på hotellet (min egen feil) i et lite kvarter tuslet jeg ned igjen. Palle og meg sloknet før klokken var slagen midnatt. Denne røde kalenderdagen har snø i luften. Det er en uke til påske. Slikt gleder vi oss til. Nå må jeg skru på effektiviteten. Vi har pudder å pløye.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.