Carvingskolan

Dagen i dag har gått med til å teste traseene i Håradalen. Hardt og null sikt dempet også stemningen i dag. Hentet frem skiene i dag, noe som kneet mitt ikke var helt fornøyd med. Betennelsen min kunne fortelle at han eksisterer til tross for flere fysioterapeut-besøk og intens trening. Sjitt au. Etter å ha overvunnet alle utfordringene i pisten (som f.eks. tannbeskytter-race) tok 4 staute karer beslutningen om å ta en lang Saudasving. Som dere kan se var det nærmest en total whiteout, men tur skulle vi på. Fant frem og fikk kjørt svært varierende snø. Nedover mot ryfylkeveien var snøen pillråtten og i kombinasjon med tett skog var det hvertfall én som savnet hasjpulken sin. Legg merke til min nye hjelmlue med det inngraverte ordet «Sensuell». Best er best til hjelmluer.

Så var det noen spørsmål på tampen. Carlina lurer på hvor alle duebarna er. Best lurer på hvor mye gulerøtter man må spise for å få oransj hud? Ellers om jeg ville sagt, er det mulig å få oransje hud av å spise gulerøtter?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.