Asphaltsurfs up

Anders står klar med et rullebrett

I går byttet vi ut apres-skien med asfaltsurfing. Målet for påsken er å svinge seg nedover helt fra Håradalen til Håra, men vi har så langt ikke hatt den nødvendige gøtsen. Hårnålssvinger i 50+ på et rullebrett er ikke barnemat. Vi får nå se. Det hele skal selvfølgelig utføres i en noe spesiell uniform. Fullstendig rapport kommer når stuntet er utført. Når mørket i går drev innover dalen løsnet det i skydekket. Vi forstod at noe stort var i ferd med å skje, og tok en tidlig kveld. Når vekkerklokken i morges skrek var skydekket borte, og påsken var endelig et faktum.

Skikjører dropper ut av en stor klippe

Dagen har vært nydelig, og vi har fått unnagjort flere gode turer. Avslutningsturen til Ruben, Jens Vegas (bildet), Palle og meg var virkelig en höydare. Solen hadde arbeidet godt med underlaget i Reinsstigen. Har i dag kjørt det nye frikjøringsbrettet til Bataleon. «Undisputed» med sine 168 centimeter var en opptur av de store. Stabiliteten i forhold til lekebrettet jeg er vant med gjorde at jeg gang på gang smørte på meg et smil der jeg satte landinger som aldri før. Farlig herlig. Nå sitter jeg med et glass hjemmelaget brygg fra El Toro. Kvelden ser ut til å forløpe seg forbasket rolig. Herlich.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.