Tidlig krøkes…

Jeg gir til slutt etter for presset. Mas fra både venner og familie har endelig gitt resultater. Her kommer mitt første innlegg siden krigen…
MalinIgjen er hockey-basillen over byen, og i den anledning tenkte jeg å avle fram en ny superstjerne. Foreløpig er det litt problemer med balanse og puckkontroll, men dette regner jeg med bedrer seg etter noen uker (hvis bare det fine været kommer tilbake). Når senior igjen satser for fullt, er motivasjonen på topp hos de mindre. Dette må bare bli bra!

Planene for påsken er lagt, om enn litt vage. Det er planlagt ekspedisjon til fjells fra og med i ettermiddag og noen dager fremover. Håpet er å være tilbake fit for fight med rulleskøyter og slagvåpen et par dager senere, men ingenting er spikret. Mye avhenger av vær og vind!

Ha en gul påske!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.