To pigger

På plass i Stavanger igjen. Sitter på skolen å leser. For en herlig påske.
Det er digg temp ute å jeg koser meg inne. Byttet til sommerdekk på vei fra Røldal. Bruker ca 15 min pr dekk. Noen bedre?
I forbindelse med byttet, kom jeg til å telle hvor mangen pigger det var igjen i dekkene mine. En klar vinner var mitt venstre dekk fremme, dette inneholdt to pigger. Regner med at det blir piggfrie dekk neste sessong. Jeg klarte å få hårløse legger de dagene jeg var i Røldal. Digg, da vet man at alpinstøvlene presser skikkelig. Resten av påsken skal tilbringes på jobb. Munckholm og Olden skal jeg leske min tørre strupe med de neste ukene.

Ha en hårløs dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.