Vibemyr Gladiators vs Rock’n Roll Renegades.

Fire gutter med hjelmer, knebeskyttere og ishockeykøller

Etter å ha vært distiktes runner up i en årrekke, valgte Vibemyr Gladiators å legge ned virksomheten! Men nå 7 år etter kom en forespørsel om en ny kamp! Så hvorfor ikke stille? Vi har jo ikke spilt streethockey på 7 år, vi tar dem nå. Vi kom fram til banen kl 2 og starta å varme opp en time før kampstart. Da Rock’n Rollers dukka opp, og brukte over en time på å kle seg til kamp tenkte vi faen heller dette går jo til helvete! Men etter ferdigspilt kamp viste det seg at det ikke hjelper å kjøpe seg god!! Og at 7 år på latsiden var akkurat den medisinen Gladiators trengte for å få det lille extra og nærmest kjørte over Rock’n Rollers. Etter en jevnspilt start satte #23 Bjoernsen ballen elegant i mål etter en nydelig passning fra #88 Stokka, dette satte fyr i Gladiators som scoret 3 kjappe til #66 Johnsen #99 Sparoey #23 Bjoernsen. #20 Anli reduserte til 4-1. Kampen så godt som over når #66 Johnsen snapper en passning og setter den elegant i krysset fra blålinja og gjør 5-1. #25 Unknown reduserer en gang til 5-2 før #99 Sparoey øker til 6-2 og #20 Anli redusere nok en gang til 6-3 før #88 Stokka setter ballen i det åpne nettet og gjør 7-3. Vibemyr Galdiators er nå Nr 1.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.