R.I.P. playmorafting.com

Det er litt vemodig at jeg i dag sendte i vei en e-post der det stod at jeg sier opp domenet playmorafting.com. Grunnen er rett og slett at nettstedet ikke er blitt prioritert, og aktiviteten har vært lik null. Det er da ikke vits å betale for noe som ikke blir brukt. Men, det betyr jo på ingen måte at sporten er på vei ut. Det blir selvfølgelig rafting i månedene fremover, og rapporter vil bli lagt ut her på Kaskjer. NPRF vil forhåpentligvis leve i all evighet.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Dette var triste nyheter! Hvor mye ville det kostet per år å holde det oppe? Er en kronerulling på sin plass?

  2. Det er ikke bare prisen det kommer ann på. Slik situasjonen er nå koster det kun kr. 90,- i året, så dersom noen er med på å betale dette skal jeg sette i gang med NPRFs sine sider igjen i sommerferien.

  3. Jeg kan ofre 100 kroner, og påta meg ansvar for minst tre playmo-artikler i året.

Kommentarer er stengt.