Sjeids

Gammel mann med moderne solbriller

Første helg i år uten snø under bena. Var en tur i gamlebyen. Der fikk jeg besøkt slekt og venner, samt feiret Lovies 25-årsdag. Kom frem sent på fredag, og fikk spist pizza og drukket litt rødvin sammen med mor. På lørdag var det tidlig opp for å gi Spiegel en velfortjent vask. Etterpå bar det til Bohus der mor fikk bestilt seg ny salong, og videre til Kvadrat. Hadde mange punkter på listen min, men endte opp med lisser til snowboardbootsa mine og et par H&M-solbriller. Som Mofi viser så var brillene superfreshe. Vi feiret hos Bambi og dro til byen etterpå der vi nok var første og siste mann på Taket. En helt godkjent dag uten de helt store sprellene. Er det alderen som begynner å ta overhånd? (det var ikke dagens spørsmål, jeg hadde håpet noen av dere andre tok affære)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.