Ny Lyd

Ser at mac stammen her på kaskjer fordobla seg i løpet av en kveld. Gøy og se at det ikke bare er Ole Kristian og jeg som har fått øynene opp for den flotte religionen kalt Apple. Etter å ha hatt pc i 2 mnd nå innser jeg hvor utrolig mye bedre det er med en Apple i fange i steden for en pc. Mens pengekassen nærmer seg et nytt kjøp, med penger igjen på skatten og etterbetaling fra aetat, kan dagen være enda nærmere enn jeg trodde! Men siden jeg ikke har råd enda, tok jeg meg en tur ned på Eplehuset og kjøpte en av de mindre dyre gjennstandene de selger der. Nettopp et sett med JBL Creative II høytalere. De innfridde til de grader forventningene, så nå blir dagens sang mye bedre!

Var også på jobbintervju hos On-Off Bemaning i går, følte sjøl at det gikk veldig bra. Skulle få høre fra han i løpet av de nærmeste dagene. Så nå er forhåpentligvis ventetida over!

Dagens sang: Fleetwood Mac – Dreams.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.