To brev og et skjegg i Postkassa

Nå er endelig sykkelsessongen kommet for min del. Jeg sykler de skarve 3-4 kilometerene hver vei til jobb. Det er utolig deilig å komme på jobb etter å ha fått den friske morgenbrisen rett i fleisen. Siden jeg er på jobb så tidlig (0715) er det ikke noe trafikk å snakke om heller. Det er veldig greit til jobb, for da er det mest nedover. Det er andre bolle på vei hjem…
Da jeg kom hjem i går, oppdaget jeg plutselig to brev i postkassa. Det var jo ikke uventet å finne selvangivelsen siden den blir sendt ut i disse dager, men et brev fra forsvaret var ikke så ventet. Jeg åpnet selvfølgelig selvangivelsen først. Jeg hadde litt bange anelser siden renten var så lav i fjor, men hadde beregnet å havne såvidt på riktig side av streken. Det fiksa jeg med glans :-)
Så til brvet fra forsvaret. Det viste seg å være en forandring i mob. oppsetningen min. Tidligere har jeg vært satt opp som sjef ABC vernetropp på Evenes flystasjon. Dette passet meg mitt i smørøyet siden hele flystasjonen på Evenes er nedlagt og jeg sansynligvis aldri ville bli innkalt på rep. Nå er jeg oppsatt som NK ABC vernetropp på Bodø flystasjon. Ikke bare har jeg blitt degradert fra kaptein til fenrik, men Bodø er en høyst oprativ flystasjon som til stadighet arrangerer repetisjonsøvelser. Det er kanskje ikke det verste. Skulle det mot formodning bli krig, er sjansen en million ganger større for et angrep mot Bodø enn mot nedlagte Evenes.
Så der satt jeg altså. Ut av postkassa hadde jeg fisket to brev. Tilbake i postkassa var bare skjegget mitt..

Ha en rundlurt dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

17 kommentarer

  1. Ping: He he, okei. Leste bare på TE skulle flytte til Sollerud, og trodde at det var på Lysaker. Det er vel kanskje bare de som er på Økern som flytter. Ikke vet jeg.

Kommentarer er stengt.