Vårsnø er toppers

Røldal glimter til med en kanon helg igjen. Det var ikke sol, men det var nysnø. Kom nærmere 30 cm i løpet av helgen. Var i bakken på søndagen, da smilte solen litt og det var gode forhold i Saudasvingen. Ikke mangen som lekte utenfor løypene i helgen. De gode var vel i Sauda å lekte. Hvilken premiering var det i Sauda? Dollars eller?
Det er ikke feil å komme tilbake til lavereliggende strøk etter å ha labbet rundt i snø noen dager. Det ligger 60 cm snø på plenene i Røldal, på plenen på Forus er det grønnt gress. Snart duket for grillsessong å alt tilbehør som hører til.
Noen som har planer for sommeren?
Skal til Tannlegen om få timer. Det kan bli tøft. Har hatt samme tannlege de siste 25 årene. I dag er det en ny en som skal stifte bekjennskap med tennene mine.

Ha en plakkfri dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

  1. Hendholdsvis 6, 3 og 1 tusen for første, andre og tredje plass i de forskjellige klassene. Jeg ble ikke rik.

  2. Så deg ikke noe sted jeg??? Du bør jo i det minste ha sett bilen min da, den sto parkert i Saudasvingen hele helga! Ikke var du på Hordatun heller…

  3. Stian: Syntes det var noen med den bilen. Men siden den ikke flyttet seg i løpet av helgen trodde jeg det var noen som hadde hytte borti veien et sted.. Var ikke på Hordatun nei. Det var jo dumt at vi ikke traff hverandre.

Kommentarer er stengt.