Pasient nr 2350

Som tidligere nevnt havnet jeg i stolen.
Ble sittende å gape med ulike instrumenter i munnhulen i 40 minutter.
Regningen som ble overlevet meg ser slik ut
Recallpas- 280 kr
Hygienetiltak- 90 kr
Tannrens m/ fluorpasta- 100 kr
Bitewings- 120 kr
Air flow- denne var gratis!!
Xylaicain- ADRENALIN 2% – 115 kr
pluss en del andre ting 800 kr

Jeg fikk injesert adrenalin i tanngarden. Det er litt kult. Det sitret i halve kroppen. Den siden der det ble injesert var i en underlig rus tilstand.
Det var en positiv opplevelse. Null hull å tre år siden sist jeg sjekket.
Nå er jeg inne i en 6 mnd syklus. Tar ingen sjanser lenger
Skal til tannlegen i oktober igjen

Ha en smertefri dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

5 kommentarer

  1. Bare tre år? Det er nå snart femårsjubileum for min siste odontologiske undersøkelse. Jeg har vært igjennom det meste innen borring og hull, og er sikker på at jeg er hullfri nå. Et annet moment er at tannlegen her i hjertet av Sør-Norge kun er på besøk en dag annenhver uke.

  2. Har et hull ellet to på samvittigheten jeg og, men etter dette tror jeg det er slutt på de

  3. Jeg har vært hos tannlegen en gang siden jeg gikk ut av grunnskolen. Da hadde jeg et halvt dusin hull på gang. Lurer på hvor de har blitt av?

  4. Det er bare et år siden jeg var hos tannlekaren sist og da hadde jeg heller ikke hull. Nå må jeg dit snart igjen. Ikke på grunn av hull, men jeg har slitt i ca tre måneder med en brukket jeksel..

  5. Sist eg va hos tanlegen Ole fikk eg beskjed om at hvis alle hadde tenner som meg ville han vært konkurs…. Heftig. Null hull på 13 år. Slå den du

Kommentarer er stengt.