Frarådninger og anbefalinger

Jeg kom meg til Bergen i går kveld. I dag starter en slitsom måned med 3 eksamener. Mas og fjas. Returnerer til gamlebyen 1. eller 2. juni. Ryggen er stiv som en stokk, men jeg klarer fint å kjøre bil, spasere, gå i trapper o.l. Det vil ta noen få måneder før jeg kan begynne å aktivisere meg skikkelig.

Men, det jeg har lyst å prate om i dag er noe litt annet. Først vil jeg fraråde alle fra å handle hos inkClub som selger blekkpatroner til skrivere. For 3 måneder siden bestilte jeg to patroner som ikke fungerte i det hele tatt. Sendte e-post til dem og forklarte problematikken, og fikk tilbake en beskrivelse der jeg måtte vaske og rense patronene. Punktene ble fulgt, og patronene virket i ca. en dag. Returnerte patronene, men inkClub påstod lenge at de ikke mottok dem. En knapp måned etter fikk jeg beskjed om at de var mottatt, og at returen skulle bli behandlet. Det er snart gått 2 måneder og jeg har fremdeles ikke fått pengene mine tilbake. Dårlige produkter og tragisk kundebehandling. Kjøp patronene deres en annen plass.

Fra blekkpatroner smyger jeg forsiktig over til skibriller, eller goggles som utlendingene sier. I vinter kjøpte jeg 3 glass til mine Spy Blizzard. Samtlige glass dugget på innsiden av glassene første turen. Dette kan umulig være en tilfeldighet, og jeg konkluderer med at Spy ikke kan lage bra glass. Da vil jeg heller anbefale Cébé, Smith, Oakley eller Von Zipper.

Dersom noen der ute skulle tenke på å kjøpe et nytt domene, eller flytte det dere eventuelt har, kunne jeg tenke meg å anbefale Domeneshop på det sterkeste. Styr hvertfall unna useriøse aktører som Get One, Hostean og B-one. Trenger dere hjelp til domenekjøp eller nettsider så må dere jo selvfølgelig kontakte Firkant.

Kanskje noen av dere andre har noe råd og vink med forskjellige typer produkter og tjenester? Jeg er hvertfall interessert i å høre om dem!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

14 kommentarer

 1. Høres ut som en sak du kunne tatt opp med TV2 hjelper deg. Så kunne du blitt med til inkClub og intervjuet dem på tv.

 2. Alle ville fått veldig sympati for en med brukket rygg som kjemper for rettferdighet

 3. Må si meg helt uenig! Har bestilt flere patroner til min Epson fra InkClub, og de fungerer som et skudd! Riktignok var dette i Sverige, men regner med at det er samme folka bak.
  Har heller aldri hatt problemer med B-one! De tilbyr webhotell og domene til de beste prisene på markedet. Har opplevd et par timers nedetid for over et år siden, ellers har alt gått som smurt.
  Her betaler vi 15*50kr=750kr i året for kaskjer.com. Jeg betaler 185kr for 125MB på stokka.dk og er storfornøyd.

  Lenge leve billig-alternativene!

 4. Problemet med B-one er at det er et multinasjonalt selskap med alt for mange kunder. De har ikke telefonsupport, og har veldig innsperpede instalasjoner på f.eks. PHP. Administrasjonspanelet dems er også meget snevert. Prøver man å avslutte kundeforholdet har man en lang bindingstid og mange forpliktelser. Deres registrar, Joker liker heller ikke å miste kunder, og setter himmel og hav i bevegelse for å gjøre en flytting så pinefull som mulig. Jeg verdsetter kundeservice høyt, og det må man betale for.

 5. Anders: Helt enig. Da er det fort gjort å få tilbake ting man ved en «feiltakelse» har kommet i skade for å slette… :p

 6. Anders: Innsperpede? dems? instalasjoner? Var nakkeskaden så alvorlig at den skadet det ortografiske senter i hjernen din?

 7. De har faktisk rett t å prøva å retta problemet eller omlevera, de har to muligheter til dette før du kan heva, men denne rettingå og omleveringe må ikkje komma til særlig ulempe for deg. Det vil eg sei den har. Så du har hevingsrett jfr. forbrukerkjøpsloven.

 8. Apropos frarådninger, så vil jeg fraråde alle til å handle fra JMData i Horten (www.jmdata.as). Det er billig, men jeg har ennå ikke fått en fungerende vare etter 22 dager. De svarer aldri på telefonen, og svarer en sjelden gang på mail at varen er sendt (tror de). Det burde kanskje ringe en bjelle når de annonserer alle sine varer på QXL (er ikke dette i strid med QXLs retningslinjer?)

  Jeg sier som min kjære datter når man skifter bæsjebleier: «Ah, fiiih!»

 9. ….og nå har B-one oppgradert fra 125MB til 300MB for samme prisen. Domeneshop, up yours!

Kommentarer er stengt.