Helg i Bergen

Her sitter jeg i Hula på min nydelig Powerbook tolvtommer og nerder i stedet for å fp med meg avslutningshelgen i Temptation Valley. Pelle ringte meg i går kveld og kunne fortelle om nysnø og fantastiske forhold. Hyggelig. I Ulvehula er det store omveltninger Lillehammer-crewet har flyttet ut, og inn har vi fått Geir/Stian fra Drammen og Kjersti/Torill fra Skien. Flere flyttinger skal snart finne sted. Om en måned flytter jeg stashet mitt ned til Kontoret, der jeg skal bo sammen med Frank, Gram, Johannes, Kalle, Peter og Ingrid. Guffen og Håmsø-brødrene forsvinner ut, og eliten stiger inn. Må bli bra, selv om jeg er skeptisk til høyere husleie. Økonomien er ikke svimlende om dagen. Hvorfor bekymre seg? Penger er bare tall. Powerbook, ja. Det begynner å komme seg noe. Overgangen fra PC til Mac er langt i fra problematisk, men langt der fremme kan jeg skimte et lys. Irritasjonsmomentene kan nok ikke telles på to hender, men det kan heller ikke fordelene og oppturene. Kommer med en ytterligere MacGyver-oppdatering når annledningen byr seg.

I kveld skal Marius, OT, AK og meg høre på hip-hop. Live. Det blir stort. Høydepunktene er svenske Looptroop og amerikanerne De La Soul. Out Hud + DJ’s, Le Peuple De L’Herbe, Ollie Teeba, Slum Village, Datarock og Ungdomskulen skal også vise oss hva de kan. Det nye Looptroop-albumet «Fort Europa» er innkjøpt og surrer dagen lang her i stuen. Dritbra som jeg ville sagt. Vel, ryktene vil ha det til at vorspielet er i gang. Jeg har (nesten) sittet konstant her foran skjermen i 8 timer nå, og trenger virkelig et avbrekk. La oss prøve å se om kjøleskapet har en øl eller to å tilby. Skål.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. «Overgangen fra PC til Mac er langt i fra problematisk, men langt der fremme kan jeg skimte et lys.»

    Hva mener du egentlig?

  2. Hehe, konsertene var bra, men jeg ble sliten av å stå så lenge. Det ble ikke noe stagediving, og det var småfrustrerende å ikke få ta av litt. For det var det mulighet for.

Kommentarer er stengt.