Fare på ferde

Anders holder seg rundt et fare-skilt

I går dro Dronning Sonja, Best og Willyen med meg opp til Ulriken. Takk for turen! Vi tok gondolbanen for å unngå alt for store svetteringer under armene. Oppdraget mitt var å planlegge nye eventyr. Det er mange, mange måneder til jeg skal ut på nye eventyr, men planlegging er viktig. Satte kursen ut i periferien der Frank og meg var tidligere i år. De tre rennene på nordsiden av Ulriken var der fremdeles, men nå (nesten) uten snø. Rennen i midten hadde fremdeles nok hvitevarer til å legge et par svinger, noe som kan tyde på at skredfaren der ikke er overhengende. Men, det har vært krass kritikk her på foraet de siste dager om ski- og nerdeforum. Derfor skal jeg ikke snakke mer om snø. Skal heller ikke nevne at jeg i dag solgte min Tundra, og at mitt liv som PC-bruker kanskje er over.

Senere samme søndag ble jeg plassert utenfor Utsikten (hjemmet til Best) der jeg skulle klippes. Lokkene mine har ikke blitt stusset på noen uker, og flere mente at det var på høy tid. Med mange tilskuere ble jeg altså klippet av min private frisør en halvmeter fra hovedveien. Resultatet ble som det alltid gjør, perfekt. Takk Best!

I dag har jeg vært i lange telefonsamtaler med sykesøstre, leger, sentralborddamer og denslags. Da jeg for halvannen uke siden lå i sterk morfinrus og fikk informasjon om min tilstand trodde jeg at jeg ble fortalt at fysioterapibehandlingen skulle starte om 2 uker. I dag var det andre toner. Ingen fysisk anstrengelse (utover vanlig spasering) på 3 måneder! I alle dager. Skal jeg forfalle i 3 hele måneder? Hva med all øldrikkingen i sommer? Dette blir skummelt. Farlig skummelt. Min kropp kommer til å gå inn i en amøbetilstand om jeg ikke får anspent tricepsen på over 90 dager. Vel, jeg skal få en grundigere telefonsamtale med en fysioterapeut i morgen. Håper han har andre nyheter.

Fikk i dag resultatet på eksamenen som jeg hadde dagen før ulykken. Hadde håpet på en B, men måtte ta til takke med en C-er. Vel vel.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. Trodde jeg hadde de brillene(takk for lånet;)men av en eller annen merkelig grunn har jeg faktisk ryggplata di…

  2. Som de siste somrene har vist oss er det den siste tiden som er den med finest vær, og best øl forhold. Ingen grunn til bekymring. og angående ryggplate, vet du om min ligger i Røldal en plass?

  3. Mye øl og kun p..ing som fysisk aktivitet har fungert fint i mange år. Jeg har ikke blitt tykkere siden jeg sluttet å trene ihvertfall. Ikke frykt Anders! Lev livet fra nye vinkler:)

  4. først må jeg si at det der var et dødsbra bilde!
    syns ikke dere skal slutte å snakke om snø og bratte lier her innpå, det er det som gir meg noe å lese om… Gratulere med kortere sveis, og du får ha en god bedring med ryggen, er bedre å la den lege skikkelig enn å haste deg frem til å ha det gøy… PS: Kroppen dør som regel ikke ut uten øl… (har jeg lest en plass)

    Fred ut og god sommer!

  5. Marie: Enig. Jeg sjekker ofte Modelljakten i håp om at det skal være mulighet for oss andre å legge igjen kommentarer. Få fart på prosjektet! Det har tatt alt for lang tid allerede.

Kommentarer er stengt.