Er det en tyv i Smeaheia?

Jeg trodde at Smeaheia var trygg etter at Toska dro til Spania med alle millionene sine. Det viste seg i dag at jeg tok feil.
Til min store fortvilese fant jeg ikke sykkelen min på det vanlige stedet i bunnen av trappa da jeg skulle være sunn, å sykle til butikken for å fylle opp kjøleskapet. Etter en kjapp kikk omkring ser jeg at også dama i 1. sin sykkel manglet. At en sykkeltyvbande har herjet Smeaheia er nå en mulighet. Men med tanke på at min sykkel ble min for 100 blanke, og at vinteren ikke farte godt med det allerede godt slitte vraket før det ble satt på hotell i kjelleren til Bambi er neppe videresalgsverdien høy. Ikke er den verd å bruke som delesykkel heller med ødelagte gir og rust på alle deler. Min nåværende teori er at en 11-åring (som forresten er alderen sykkelen er beregnet på) var trett etter en lang dag på skolen rett oppe i gata, og så muligheten å komme seg litt raskere hjem.
Nå er jeg altså på jakt etter en ny sykkel, så hvis noen har en til salgs er jeg villig å betale opp til 150,- for den. Utseende og stand betyr lite, da det ikke er for mosjon den skal brukes, men på sykkelstier. Den må kunne rulle og sykles i lette motbakker.

Noe som lyser opp dagen er at jeg for første gang siden innflyttingen i Smeaheia har spist middag på balkongen. Vinden gjorde ikke noe, for sola veide opp for den nedkjølingen. Etter at jeg på lørdag fikk fyr i gassgrillen har alle lunsjer og middager blitt smelt sammen ute på «Expert2 Delux» modellen ute på sementen. I dag fant jeg det og godt å spise ute før grillsesongen offisielt åpner lørdag. En gang kan jeg og være tidlig ute.

Så husk alle sammen å låse sykkelen, for den er aldri for stygg til å bli stjålet.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eivind

Gjengens største tøffel. Lever på luft og kjærlighet. Har fått utrettet mer enn de fleste av oss. Egen kåk, egen golf, egen kjæreste og eget kjøleskap med isklumpmaskin.

1 kommentar

  1. Kjipern Lovie. Det er ikke bare i Smeaheia folk stjeler sykler. Marius’ Biltema-sykkel ble for få dager siden fjernet fra sin vante plass. Men bra innlegg, jeg synes du begynner å skrive riktig så bra!

Kommentarer er stengt.