Jazz

I går var det duket for Kristian Valen revy i Stavanger. Smilebåndet ble utfordret og det ble en repeterbar aktivitet å dra i det.
De var der alle sammen, Geir, mannen med jazz kunnskaper, en mer seriør Valen som fremførte noen låter. Det var en positiv opplevelse. I løpet av noen uker nå så skal huset spyles, kanskje skrapes for så å påføres to strøk maling. Det er en aktivitet som byr på utfordringer. Ulike typer sikkerhetsannrettninger må fremskaffes før malerkosten dyppes. Klatresele, tau, en av de åtte gyldne sikkerhetsreglene, øl, værnebriller og hansker. Det er mye som må være på plass.
17. mai feiringen i Stavanger gikk rolig for seg, fikk sett barene- og folketoget i by`n. Avsluttet dagen med grilling. Lite alkohol grunnet eksamen 18 mai.
Denne helgen går også med til eksamensforberedelser.

Ha en kunnskapsrik helg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.