ÆTV

Faen eg elske ÆTV. Eg huske når ÆTV gjekk sin seiersgang på TV i Stavanger/Sandnes på nittitalet. Då lo me av det. Det va så dårligt. Men nå har det kultstatus – så te di grader. ÆTV filma konsert med Ingenting i ei loftstua. De sendte alt de fikk inn, fra kristen-TV til filmer om husdyr – alt servert i en billig og herlig innpakning.

Det va her om dagen at meg å en kamerat plutselig kom på ÆTV. Eg hadde glømt det heilt av. Dette e jo lokalhistorie. Någen så huske, elle e det bare meg??

Nå håbe eg at det blir gitt ud en DVD eller någe greier snart. Har så lyst å se. Dæm; eg har tilogmed skreve dialekt her. Rart ke sånne lokale-heilt-råe-greier-og-du-lengte-litt-tebage-te-barndommen-og-rogaland-ting kan gjør me underbevissheten..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

11 kommentarer

 1. Konge Gunnar! Selvsagt huske me ÆTV! Lenge leve, og kul dokumentar forresten!

 2. Eg meine å huske at ÆTV hadde sin egen variant av TVNorges Kasino. De hadde noe slags rulettbord for barn som de brukte til å lodde ut cola-flasker. Ganske smud:)

 3. haha… -Den totale verdien av utstyret bør ver begrensa hvis någe udemokratisk sko skje.

 4. De som laget dokumentaren har rappa tittelen fra en syk film med Weird Al Yankovic eller hva han heter. Tror filmen het UHF for alle, og var helt sprø! :)

 5. Dokumentaren om ÆTV var jo helt konge. Sjef! Mannen er jo riv ruskende gal! :) Så masse på det der før…

 6. Glømme’sje den programøvesikten;

  0830: Coming to America (m. Eddie Murphy)

  11.00: Coming to America (m. Eddie Murphy)

  13.30: Flammehunden Rocky-eller-hva-den-het

  14.30: Coming to America (m. Eddie Murphy)

  osv

Kommentarer er stengt.