I ro

I går var jeg 4 lange timer på sykehuset. Der pratet jeg med en distré overlege og ei dame som akkurat var i den værste overgangsalderen. Beskjeden jeg fikk var å ta det med ro, roligere enn jeg har vært de siste ukene. Selvfølgelig lytter jeg til fagfolk, så det blir en del filmtitting om dagen. Eksamenslesingen tar og sin tid. Skulle egentlig besøkt fysioterapeut i dag, men det ble utsatt av diverse grunner. Fikk se stålkonstruksjonen som befinner seg der bak, og den var stor. Hadde kanskje sett for meg noen små muttere, men nei. Prøvde å få bildene elektronisk slik at du, ja du ja, kunne få titte litt. Overlegen så da bare dumt på meg. «Nei». Tror ikke sykehus liker så godt e-post. I morgen skal jeg spise, lese og slappe av. Dagene er monotone, og jeg har aldri i mitt liv vært så mye i ro. Pondusen vokser, og humøret synker. Det blir en solid avveksling og havne på Absinthe-fylla med Petter og Best i Praha.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

  1. God mårrån! Hvorfor stål? Du burde jo hatt space-grade titanium! Mye lettere og sterkere og tåler sinnsykt høye temperaturer…. Meg og Viggo stikker kanskje til Røldal i helgen så hvis det er noe som skal snekkres på posthuset så sifra;) Skulle gjerne hatt deg med!

  2. heihei
    det burde ikkje vär noe problem å få bildene elektronsk.. eg veit av personlig erfaring at haukeland har sine bilder lagra på data og de har ikkje lov til å nekta deg tilgang til dine egne bilder og journaler.. bare å vär litt påståelig det e mange idioiske legar der ute.. det hadde jo värt morro for meg å se de i alle fall=)

  3. Takker nei til Røldal. Ikke så fett å beskue toppturer. Carina, det var vel ikke snakk om å nekte meg noe som helst, det var heller et spørsmål om dataforståelse. Han skulle kanskje klare å skrive dem ut til meg. Skal sjekke saken litt nærmere!

  4. Du kan komme på besøk til meg og spise kake, hvis du kjeder deg. Ikke vafler, desverre, er litt lei. Det er kjedelig å være hjemme alene også.

  5. Kakekompanjong er supert. Hva slags kake ønsker dere? :) Nå tror jeg stakkars Frode blir forvirret. Men da blir det bonus på meg igjen da.

  6. Ikke godkjent. Du må velge mellom gulrotkake, brownies (da med is) eller krydderkake.

  7. Når vil du ha? Jeg er beinklar for Brownies, men tør ikke lage det alene – jeg klarer ikke stoppe! :p

Kommentarer er stengt.